Buftea Lake Resort

Buftea Lake Resort este locul în care ai parte de experiente de neuitat intr-o zona superba, plina de vegetatie, totul desfasurat pe o suprafata de aproximativ 30.000 de metri. Pe langa amplasarea excelenta pe malul lacului, locatia dispune de conditii de cazare, 1 salon cu terasa si un cort pentru evenimente amplasat pe malul lacului si piscina.

Iti suntem alaturi in cele mai frumoase momente din viata ta, spunandu-ti povestea in cel mai inedit mod si organizandu-ti pana la cele mai mici detalii un eveniment asa cum ti l-ai imaginat. Fie ca este vorba de cununie, petrecerea de nunta, sarbatoarea de botez a copilului tau, o aniversare sau un eveniment corporate, noi iti venim in intampinare cu o locatie unica, aflata foarte aproape de Bucuresti, pe malul lacului Buftea.

Oferta noastra nu se limiteaza la locatie si alegerea meniurilor. Avem pentru tine o lista completa cu servicii de consultanta. Pornind de la conceptul american de wedding planner, profesionistii nostri iti vor fi alaturi pe tot parcursul procesului de pregatire. Acum ai o echipa specializata care va fi alaturi de tine organizandu-ti un eveniment de poveste!

Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va multumim,

LocatiiLibere.ro!

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data

Daca doresti sa primesti o oferta personalizata de la Buftea Lake Resort , atunci te invitam sa aloci cateva momente completarii formularului de mai-jos.
Mult succes in gasirea locatiei perfecte si iata formularul:


Nume si prenume:
Adresa de E-mail:
Numar de Telefon:
Data Eveniment (cu aproximatie):
Numar Invitati:
Alte Observatii: