Complex Cernica
Complexul Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica. Arhitectura unica din anul 1963, aleile pietruite, locul de joaca pentru copiii, copacii, verdeata, iepurii, ratele, paunii si gastele care se plimba in voie, creeaza un colt de rai perfect pentru cei care vor sa se rupa de agitatia Bucurestiului.

La doar 8,6 km de centrul Bucurestiului, va asteptam cu drag in incinta Complexului nostru, sa apreciati meniurile traditionale intr-o ambianta placuta si primitoare.

Complexul Cernica organizeaza evenimente de neuitat pentru orice ocazie.

SALON RUSTIC
Restaurantul beneficiaza de o arhitectura ce dateaza din anul 1963, cu o capacitate de 130 locuri in interior si terasa pietruita in suprafata de 800 metri patrati.

SALON MODERN
Ballroom Cernica este o locatie spatioasa cu o capacitate de 200 locuri, ce dipune de climatizare, candelabre cu aur si cristale swarovski, scaune din piele, mocheta, mese a cate 10 locuri fiecare, leduri in diverse culori, toate acestea fiind atributele ce indeplinesc cele mai inalte standarde.

AER LIBER
Toate evenimentele speciale din viata dumneavoastra pot fi petrecute si in aer liber. Pontonul va sta la dispozitie pentru organizarea cununiilor, camping-ul pentru o o reuniune de liceu, terasa pentru orice eveniment pana la 100 de persoane, iar locul de joaca pentru ziua de nastere copilului.Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va multumim,

LocatiiLibere.ro!

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data

Daca doresti sa primesti o oferta personalizata din partea locatiei Complex Cernica, te rugam sa contactezi locatia la numarul de telefon afisat mai-sus.

Nota! Locatia Complex Cernica este afisata pe site cu titlu de prezentare, aceasta neavand o relatie contractuala cu portalul LocatiiLibere.ro.

Utilizand platforma LocatiiLibere.ro, ai la dispozitie toate ofertele pe care le poti compara. In final, iti va fi usor sa iei cea mai buna decizie pentru cel mai important eveniment din viata ta.
In plus, daca alegi o alta locatie poti beneficia si de invitatii gratuite.
In acest sens, invitatia noastra este sa completezi formularul urmator:

Nume si prenume:
Adresa de E-mail:
Numar de Telefon:
Data Eveniment (cu aproximatie):
Numar Invitati:
Alte Observatii: