Crown Cismigiu
In inima Bucureștilor de altădată, gard în gard cu cel mai iubit loc de promenadă al Micului Paris, salonul Crown Cișmigiu ( fost Imperial) se află la dispoziția ta pentru a găzdui cu rafinament momente importante și evenimente de viață.
Amplasat pe o suprafata de 500 metri pătraţi, cu o capacitate de 158 persoane la mese şi 300 persoane în picioare, salonul a fost renovat complet în 2014.
Personalul specializat te asistă pe tot parcursul evenimentelor, de la planificare până la finalizare, oricare ar fi natura lor: nunți, botezuri, aniversări, conferințe, evenimente culturale sau corporate și petreceri tematice.
Rezultatul este o experiență croită după nevoile și dorințele oaspeților în care locul devine al vostru pe toată durata evenimentului.
Preţurile corecte îţi permit să alegi Crown Cismigiu fără nici o problemă.
Acestea se pliază pe cererile şi nevoile tale, pentru ca tu să poţi avea la dispoziţie tot ceea ce vrei şi îţi place într-un ambient elegant pentru un moment colectiv memorabil.
Orice moment la Crown Cismigiu este un regal!

Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va multumim,

LocatiiLibere.ro!

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data

Daca doresti sa primesti o oferta personalizata de la Crown Cismigiu , atunci te invitam sa aloci cateva momente completarii formularului de mai-jos.
Mult succes in gasirea locatiei perfecte si iata formularul:


Nume si prenume:
Adresa de E-mail:
Numar de Telefon:
Data Eveniment (cu aproximatie):
Numar Invitati:
Alte Observatii: