Diaz Ballroom
Pentru evenimente de neuitat din viata ta cum ar fi nunti, botezuri sau mese festive intre 60 si 220 de invitati te asteptam la noi la restaurant pentru a cere o oferta si pentru a iti alege exact meniul de care ai nevoie pentru a iti face toate rudele si toti prietenii multumiti.
Complexul Diaz Ballroom se afla la doar 3 km de Bucuresti – Prelungirea Ghencea (Soseaua Bucuresti-Domnesti nr. 77 intrare din strada principala)
Cele doua sali de evenimente, AISHA si KASIA din incinta complexului, pot gazdui impreuna un numar de pana la 500 de participanti, respectiv 250 de participanti pe salon. Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru sau eveniment
Dotarile includ: sistem de climatizare profesional cu sistem de odorizare a aerului (OPTIONAL), precum si toata aparatura specifica (sonorizare, video proiectie). Saloanele dispun de tot ce poate cuprinde efecte de lumini, iar interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera. De asemenea, invitatii vor beneficia si de folosirea unei garderobe, pentru un confort mai bun.
Tot complexul dispune de surse de iluminat ecologice si foarte sanatoase tehnologia Power of SMD.
Ambientul exterior este format dintr-o terasa de 60 mp, o gradina cu peluza si fantana si o parcare de 2500 mp.


Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va multumim,

LocatiiLibere.ro!

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data

Daca doresti sa primesti o oferta personalizata de la Diaz Ballroom , atunci te invitam sa aloci cateva momente completarii formularului de mai-jos.
Mult succes in gasirea locatiei perfecte si iata formularul:


Nume si prenume:
Adresa de E-mail:
Numar de Telefon:
Data Eveniment (cu aproximatie):
Numar Invitati:
Alte Observatii: