Simfonia Ballroom
Este timpul sa va oferiți tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.

Simfonia Ballroom, cel mai nou salon de evenimente din Bucuresti, este deschis din luna Aprilie a anului 2015 si este alcatuit din doua sali:

Piano - cu o capacitate intre 70 si 150 de persoane
Violin - cu o capacitate intre 150 si 300 de persoane

Cele doua sali, Piano si Violin sunt despartite printr-un perete modular antifonat, cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 450 de persoane.
Pentru ca profesionalismul nu ramane niciodata nerasplatit, succesul fulminant al evenimentelor organizate de Simfonia Ballroom si cererile continue din partea clientilor, ne-au determinat sa mai deschidem inca două saloane.

Incepand cu luna mai 2016 bunul gust si eleganta mai au o gazda, în saloanele Allegro si Adagio din Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Allegro - cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane
Adagio - cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane

Ca o noutate – in locatia din Bulevardul Dimitrie Pompeiu avem posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip, organizate adecvat in aer liber.

Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente, iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va multumim,

LocatiiLibere.ro!

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data

Daca doresti sa primesti o oferta personalizata din partea locatiei Simfonia Ballroom, te rugam sa contactezi locatia la numarul de telefon afisat mai-sus.

Nota! Locatia Simfonia Ballroom este afisata pe site cu titlu de prezentare, aceasta neavand o relatie contractuala cu portalul LocatiiLibere.ro.

Utilizand platforma LocatiiLibere.ro, ai la dispozitie toate ofertele pe care le poti compara. In final, iti va fi usor sa iei cea mai buna decizie pentru cel mai important eveniment din viata ta.
In plus, daca alegi o alta locatie poti beneficia si de invitatii gratuite.
In acest sens, invitatia noastra este sa completezi formularul urmator:

Nume si prenume:
Adresa de E-mail:
Numar de Telefon:
Data Eveniment (cu aproximatie):
Numar Invitati:
Alte Observatii: