L ocatii
Crown Cismigiu
In inima Bucureștilor de altădată, gard în gard cu cel mai iubit loc de promenadă al Micului Paris, salonul Crown Cișmigiu ( fost Imperial) se află la dispoziția ta pentru a găzdui cu rafinament momente importante și evenimente de viață.
Artha Park Event
0784400515 / 0727583671
Artha Park Event este situat la doar 15 minute de Bucuresti, la intrarea in satul Snagov, pe malul lacului, pe al carui luciu se intinde un covor de nuferi, roz, unici in Europa. Ballroom Artha Park Event, aflat in mijlocul naturii, vine la pachet cu servicii de 5 stele; decorul, meniul si servirea fiind asigurate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.
Bonton Events
Locatia noastra situata pe malul lacului este locul in care perfectiunea romantismului transforma visul nuntii in realitate. Indiferent daca alegeti ca aceasta sa aiba loc in interior in noul nostru salon decorat inedit, in aer liber sau pe deja renumita terasa Bonton, un lucru este sigur: veti avea o priveliste uimitoare.
Restaurant Amarillo
Restaurant Amarillo se afla intr-un cadru linistitor, in mijlocul naturii, aflat in intrarea Parcului Drumul Taberei. Restaurant Amarillo are recomandari foarte bune si este cunoscut in Drumul Taberei pentru o oferta diversa, inclusiv organizari evenimente private (nunti, botezuri, cununii, zile de nastere, etc.), petreceri tematice, meniuri corporate si catering.
Hotel Tecadra
Situat la numai 15 min de aeroportul Otopeni si 10 min de Aeroportul Baneasa, in linistita zona rezidentiala Baneasa-Pipera, din partea de Nord a Bucurestiului, Hotel Tecadra, chiar si numai prin pozitionarea sa, este o alegere minunata pentru sejurul tau, fie ca vii in scop de afaceri fie ca esti doar in trecere.
Restaurant Nest
Restaurantul Nest, situat in Bucuresti, Blv. Uverturii nr 106 Sect.6, va invita sa savurati, intr-un cadru intim si linistit, in acordurile subtile ale muzicii de buna calitate, preparate din bucataria internationala, si specialitati romanesti pregatite de bucatarii nostrii la cele mai inalte standarde.
Vatra Neamului
Centrul nostru de evenimente vă pune la dispoziţie 5 saloane pentru evenimente care pot găzdui de la 30 până la 300 de invitaţi.
Imperial Grand Ballrooms
IMPERIAL Grand Ballrooms va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Experimentati grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui! Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.
Hanu Berarilor Interbelic
021 336 80 09 / 0729 400 800
Hanu' plin de voie bună și bucate alese. Un loc cum puține mai găsești în Bucureștiul de astăzi. Un loc în care statul la masă e un obicei, nu o nevoie. Un loc unde poți degusta cele mai bune bucate alături de această licoare veselă, de îi spune lumea, bere.
La Baronessa di Alia
La Baronessa di Alia are placerea sa anunte deschiderea Restaurantului aducand din vechea traditie nobiliara, si cu intelepciunea Artei Culinare, o exploxie de gusturi pentru a fi pe placul celor care apreciaza mancarea de buna calitate, de la palatul rafinat.

Va multumim. Veti fi contactat in cel mai scurt timp.
Echipa LocatiiLibere.ro

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data