L ocatii
Restaurant Noblesse
Situat in cea mai selecta zona a Bucurestiului, restaurantul Noblesse va intampina intr-o cladire de secol XIX cu aer de mic palat, care duce cu gandul la baluri si serate stralucitoare. Decorul boem cu draperii de brocart, candelabre somptuase si vitralii discrete se armonizeaza subtil, creand un interior cu un aer princiar.
Lagoo Snagov
Aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și încojurat de pădure, Lagoo Snagov, este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.
Terra Events Hall
Alegem sa vedem viata ca o insiruire de momente fericite. Tocmai de aceea, am construit pentru dumneavoastra un spatiu definit de rafinament si modularitate, care se poate adapta in functie de dimensiunile si ocazia evenimentului dorit.
Restaurant Prosper Events
Vrei sa organizezi nunta, botez, petrecere corporate, majorat sau orice aniversare? Restaurant Prosper este locul ideal ! Capacitate minima sambata 40 pers, cursul saptamanii sau duminica discutabil , capacitate maxima 110 pers, * Parcare Oferta botez 150 lei (cursul sapt) Oferta nunta all inclusive 49 euro Oferta cununie - majorat 100 lei
Crown Cismigiu
In inima Bucureștilor de altădată, gard în gard cu cel mai iubit loc de promenadă al Micului Paris, salonul Crown Cișmigiu ( fost Imperial) se află la dispoziția ta pentru a găzdui cu rafinament momente importante și evenimente de viață.
Restaurant Hora
0217957030 / 0217957032 / 0217957039
Restaurantul traditional HORA te ademeneste cu savoarea bucatelor romanesti servite impreuna cu Muzica traditional LIVE care iti linisteste sufletul sau ritmuri vesele care te tin pe ringul de dans toata noaptea Decorul rustic, mancarea aburinda, Muzica Traditional romaneasca LIVE, o bucata mica din Romania este cadoul perfect pe care il poti oferi oricarui strain.
Previews| Next