L ocatii
Aurrum Palace
Dedicati promisiunii ca "Fericiti pana la adanci batraneti" incepe cu o petrecere memorabila, Restaurant Aurrum Palace Bucuresti va personalizeaza si organizeaza nunta pentru a crea un eveniment unic, plin de magie. Locatia noastra din zona Obor poate gazdui un numar variabil de invitati, intre 60 si 700 de persoane (sitted), fiecare salon putand fi personalizat si decorat asa cum va doriti.
Aristocrat Events Hall
Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invita]ii tai, o zi speciala care va dura o viata. Aristocrat Events Hall este echipa de profesionisti care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat.
Cosmopolitan Ballroom
Orice poveste sau vis devine realitate la Cosmopolitan Ballroom! Situat in zona de nord a Bucurestiului, Cosmopolitan Ballroom este locatia potrivita pentru toti cei care isi doresc evenimente elegante si rafinate. Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Cosmopolitan Ballroom este alegerea perfecta.
Hotel Giuliano
Stim ca va pregatiti de un eveniment foarte important din viata dumneavoastra, din acest motiv, echipa Hotel Giuliano ar fi onorata sa fie cea care manageriaza toate pregatirile pentru ca dumneavoastra sa fiti fara griji in ziua cea mare. ​Dispunem de doua sali spectaculoase, care se remarca prin elegata si stilul boem, sali ce asteapta sa va gazduiasca cele mai frumoase evenimente.
Premier Palace Spa Hotel
Toate povestile de dragoste sunt frumoase, dar a dumneavoastra este preferata noastra pentru ca noi suntem cei ce o organizam. Va stam alaturi la inceput de drum in doi si va invitam sa intrati in familia Premier Palace cu o nunta de vis.
Shorley Restaurant
Stim ce inseamna o nunta! Retraim aceasta emotie aproape in fiecare saptamana cu fiecare nunta pe care o organizam. Si cu fiecare nunta adaugam experiente noi! Desi avem ani intregi experienta in organizarea de nunti continuam sa aducem noi elemente si imbunatatiri care sa transforme nunta ta intr-un eveniment unic.
Snagov Club
Snagov Club va ajuta sa oferiti evenimentelor din viata dumneavoastra o nota unica de rafinament si distinctie. Atentia pentru fiecare detaliu a personalului nostru de inalta clasa va asigura organizarea unui eveniment desavarsit. De asemenea, va putem pune la dispozitie un specialist in organizari de evenimente deosebite.
Terra Events Hall
Alegem sa vedem viata ca o insiruire de momente fericite. Tocmai de aceea, am construit pentru dumneavoastra un spatiu definit de rafinament si modularitate, care se poate adapta in functie de dimensiunile si ocazia evenimentului dorit.
Capital Plaza
In cadrul Hotelului Capital Plaza se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente sociale. Nunta este mai mult decat o petrecere, este un eveniment special, capital.Iar cand aceasta are loc la Capital Plaza Hotel, noi iti deslusim dorintele, le transformam in realitate si le imortalizam in timp. Povestea ta de dragoste prinde contur feeric la Capital Plaza Hotel !
Complex Cernica
Complexul Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica. Arhitectura unica din anul 1963, aleile pietruite, locul de joaca pentru copiii, copacii, verdeata, iepurii, ratele, paunii si gastele care se plimba in voie, creeaza un colt de rai perfect pentru cei care vor sa se rupa de agitatia Bucurestiului.
Credo Events Hall
Credem in cele mai reusite evenimente! Credo Events Atrio este rezultatul colaborarii Credo Events Grup cu cei mai buni. Am dat importanta cuvenita si celui mai mic detaliu si am invatat de la fiecare eveniment… pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai reusite evenimente.
Crown Cismigiu
In inima Bucureștilor de altădată, gard în gard cu cel mai iubit loc de promenadă al Micului Paris, salonul Crown Cișmigiu ( fost Imperial) se află la dispoziția ta pentru a găzdui cu rafinament momente importante și evenimente de viață.
Imperial Grand Ballrooms
IMPERIAL Grand Ballrooms va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Experimentati grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui! Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.
Simfonia Ballroom
Este timpul sa va oferiți tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.
Ambiance Hotel
Terasa Ambiance din cadrul hotelului cu acelasi nume este locatia ideala pentru celebrarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez sau aniversari.