L ocatii
Aurrum Palace
Dedicati promisiunii ca "Fericiti pana la adanci batraneti" incepe cu o petrecere memorabila, Restaurant Aurrum Palace Bucuresti va personalizeaza si organizeaza nunta pentru a crea un eveniment unic, plin de magie. Locatia noastra din zona Obor poate gazdui un numar variabil de invitati, intre 60 si 700 de persoane (sitted), fiecare salon putand fi personalizat si decorat asa cum va doriti.
Aristocrat Events Hall
Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invita]ii tai, o zi speciala care va dura o viata. Aristocrat Events Hall este echipa de profesionisti care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat.
Cosmopolitan Ballroom
Orice poveste sau vis devine realitate la Cosmopolitan Ballroom! Situat in zona de nord a Bucurestiului, Cosmopolitan Ballroom este locatia potrivita pentru toti cei care isi doresc evenimente elegante si rafinate. Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Cosmopolitan Ballroom este alegerea perfecta.
Hotel Giuliano
Stim ca va pregatiti de un eveniment foarte important din viata dumneavoastra, din acest motiv, echipa Hotel Giuliano ar fi onorata sa fie cea care manageriaza toate pregatirile pentru ca dumneavoastra sa fiti fara griji in ziua cea mare. ​Dispunem de doua sali spectaculoase, care se remarca prin elegata si stilul boem, sali ce asteapta sa va gazduiasca cele mai frumoase evenimente.
Premier Palace Spa Hotel
Toate povestile de dragoste sunt frumoase, dar a dumneavoastra este preferata noastra pentru ca noi suntem cei ce o organizam. Va stam alaturi la inceput de drum in doi si va invitam sa intrati in familia Premier Palace cu o nunta de vis.
Shorley Restaurant
Stim ce inseamna o nunta! Retraim aceasta emotie aproape in fiecare saptamana cu fiecare nunta pe care o organizam. Si cu fiecare nunta adaugam experiente noi! Desi avem ani intregi experienta in organizarea de nunti continuam sa aducem noi elemente si imbunatatiri care sa transforme nunta ta intr-un eveniment unic.
Previews| Next