L ocatii
Residence Hotel
Marcă a stilului distins, Hotelurile Residence reprezintă cea mai bună alegere pentru evenimentele definitorii ale vieții dumneavoastră. Fie că este vorba de un eveniment privat sau întemeierea unei noi familii, Hotelurile Residence asigură eleganță și personalitate oricărui moment special, petrecut alături de cei dragi.
Restaurant Thalia Victoriei
0311000070 / 0311000071 / 0755842542 / 0756842542
Thalia este zeita teatrului, de aceea in restaurantul nostru puteti sa va aduceti persoana draga pentru o cina romantica, puteti sa radeti cu prietenii in timp ce degustati meniuri pe gustul tuturor, puteti sa va lasati consolat, cu privire la greutatile vietii de cele mai delicioase deserturi sau puteti pur si simplu sa va bucurati de serviciile noastre impecabile, intr-o simpla pauza de masa.
Restaurant Elisabeta
Construita in stil eclectic, noua noastra locatie, Restaurant Elisabeta, este intr-o cladire monument arhitectural, ce dateaza din anul 1912, fiind una cele mai semnificative cladiri reprezentand stilul arhitectural al epocii.
Sheraton Bucharest Hotel
Imagine an inspiring setting, best-in-class services, unique programs in the hospitality industry, refined menus and decorations, saying „I do” with your loved one and savoring that unforgettable moment. Don’t imagine, we make it a reality at the Sheraton Bucharest Hotel.
Restaurant Marcon - Calise
Situat in zona centrala a Bucurestiului (la 300 de metri de Podul Cotroceni) complexul Marcon - Calise este prezent din anul 1990 in peisajul restaurantelor bucurestene. Dispunand de patru sali cu capacitati de 90, 120, 200 si respectiv 350 de persoane, restaurantul nostru este alegerea ideala pentru organizarea celor mai fericite evenimente din viata dumneavoastra.
Casa Luminita
Restaurantul Casa Luminita se afla situat in Soseaua Theodor Pallady, numarul 287, sector 3, zona Ozana. Acesta dispune de o terasa acoperita cu o capacitate de aproximativ 100 persoane unde puteti asculta muzica de calitate, intr-o oaza de verdeata. Casa Luminita dispune de trei saloane foarte elegante, cu o capacitate de 60, 90 si 160 de persoane.
Ambery Hall
Ambery Hall este un salon nou, special destinat organizarilor de evenimente (nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc). Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri.
Grand Hotel Continental
Un eveniment privat este extrem de important deoarece poartă, înainte de toate, o anumită valoare sentimentală. Un astfel de eveniment este menit să rămână în amintirea invitaților și a celui care îl organizează ca fiind o experiență frumoasă, despre care să povestești mereu cu plăcere.
Restaurant Gargantua Anniversaire
Reteta pentru evenimentul perfect incepe cu locul ideal pentru aceasta. Cu o atmosfera eleganta, dar si cordiala in acelasi timp, Gargantua Anniversaire are o capacitate de 100 de locuri. Pa langa salonul distins, restaurantul are si o terasa cu o atmosfera de vis. Ne place sa dam atentie detaliilor, asa suntem noi, mai meticulosi.
Beraria Germana Bragadiru
Petrecerea nu se termina niciodata la Beraria Bragadiru, indiferent de anotimp. Daca este vara, oaspetii sunt invitati pe terasa spatioasa a localului, unde in asteptarea unei brize trecatoare ne racorim cu o bere traditionala, rece. Daca te prinde iarna in cartierul Rahova, atunci te invitam in crama noastra calduroasa, unde o masa fierbinte iti va readuce zambetul pe buze.

Va multumim. Veti fi contactat in cel mai scurt timp.
Echipa LocatiiLibere.ro

A aparut o eroare. Incercati sa dati Refresh si apoi sa mai trimiteti o data