L ocatii
Complex Herastrau
Suntem incantati sa organizam cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. De-a lungul timpului, Echipa Complexului Herastrau si-a creat o foarte buna reputatie fiind unul dintre punctele de reper in ceea ce priveste organizarea evenimentelor festive.
First Events&Weddings - Siqua Hotel
021319 51 60 / 0756 072 311
FIRST EVENTS&WEDDINGS Evenimentele speciale din viata dumneavoastra, nunti, botezuri si aniversari au parte de aceeasi atentie la First Events&Weddings din cadrul hotelului Siqua. Ca sa nu ai surprize neplacute si sa nu te copleseasca detaliile, noi gandim lucrurile, le organizam, le desfasuram ca si cum le-am face pentru noi.
Restaurant Rond
Restaurant Rond, un restaurant stilat care redă atmosfera restaurantelor elegante din micul Paris. Cu o capacitate de 150 de locuri ne dorim să vă oferim o seară specială alături de familie şi invitaţii dumneavoastră.
Thessa Concept Store
Locatie premium in centrul Bucurestiului, care aduce la viata un concept unic pe piata, de pregatire exclusiva a mancarii intr-un mod sanatos, folosind tehnologie de ultima generatie.
Aurrum Palace
Dedicati promisiunii ca "Fericiti pana la adanci batraneti" incepe cu o petrecere memorabila, Restaurant Aurrum Palace Bucuresti va personalizeaza si organizeaza nunta pentru a crea un eveniment unic, plin de magie. Locatia noastra din zona Obor poate gazdui un numar variabil de invitati, intre 60 si 700 de persoane (sitted), fiecare salon putand fi personalizat si decorat asa cum va doriti.
Roa Restaurant
0755 112 311 - Andreea Rotaru
S.C. RO-ARMYCATERING S.A. si-a inceput activitatea practica la data de 01.10.2011 prin preluarea serviciului de hranire a cca. 700 de studenti din cadrul Academiei Tehnice Militare, ajungand, pana in prezent, la un numar de cca 7500 persoane din sistemul militar si cca 500 persoane din afara sistemului. Datorita succesului avut, dar si cererii crescute, S.C. RO-ARMYCATERING S.A.
Previews| Next