L ocatii
La Mavro Restaurant
Pentru ca momentele petrecute alaturi de noi sa fie perfecte venim in intapinarea dumneavoastra cu un miros imbietor plin cu specialitati ale bucatariei noastre. Suntem siguri ca produsele noastre vor fi pe placul dumneavoastra!
Shorley Restaurant
Stim ce inseamna o nunta! Retraim aceasta emotie aproape in fiecare saptamana cu fiecare nunta pe care o organizam. Si cu fiecare nunta adaugam experiente noi! Desi avem ani intregi experienta in organizarea de nunti continuam sa aducem noi elemente si imbunatatiri care sa transforme nunta ta intr-un eveniment unic.
Complex Cernica
Complexul Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica. Arhitectura unica din anul 1963, aleile pietruite, locul de joaca pentru copiii, copacii, verdeata, iepurii, ratele, paunii si gastele care se plimba in voie, creeaza un colt de rai perfect pentru cei care vor sa se rupa de agitatia Bucurestiului.
Aristocrat Events Hall
Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invita]ii tai, o zi speciala care va dura o viata. Aristocrat Events Hall este echipa de profesionisti care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat.
Cotroceni Hall
Este normal sa va doriti tot ce este mai bun pentru Dvs. Pentru ca un simplu restaurant sau local pentru nunta Bucuresti nu mai poate raspunde cerintelor anului 2017 sau 2018, va recomandam alegerea unui salon de evenimente in Bucuresti care sa raspunda celor mai inalte exigente.
World Trade Plaza
0213208954 / 0735020474 / 0732670937
World Trade Plaza dispune de un spatiu fabulos pentru organizarea evenimentelor pentru 125 – 400 de persoane, reusind sa defineasca tematic fiecare nunta printr-un decor perfect adaptat. Elementele moderne se pot combina intr-un sincretism armonios cu cele romantice, pentru o atmosfera rafinata si de neuitat.
Previews| Next